Alles

10 stappen om de beste webdesigner of webdesigner in te huren

U bent altijd van plan geweest om een ​​website-ontwerper aan uw site te laten werken. Je plannen zijn duidelijk en je hebt je content voorbereid. Wat nu? Hoe kies je de beste webdesigner of webdesignbedrijf?

Stap 1. Vraag rond. Vraag vrienden of vergelijkbare bedrijven die in het verleden een webdesigner hebben ingehuurd. Vraag naast de contactnummers van de webdesigners ook hoe het is om met die persoon samen te werken. Ontdek wat er tijdens het ontwerpproces is gebeurd en wat zij van de ingezonden ontwerpen vinden.

Stap 2. Doe je onderzoek voor contactgegevens. Gebruik het internet of uw telefoonboek om de namen en contactgegevens van webdesignbedrijven bij u in de buurt te krijgen. Als u internet gebruikt, kunt u een kijkje nemen in hun eerdere werk. Neem dan contact op en vraag een offerte aan.

Stap 3. Bekijk het portfolio van het webdesignbedrijf waaruit u kiest. Kijk of de ontwerpen er professioneel uitzien, schoon en gebruiksvriendelijk zijn.

Stap 4. Kijk naar de ervaring van de webdesigner of Web Design Company. Hoe lang bestaat de persoon of het bedrijf al? Voor hoeveel bedrijven hebben ze ontworpen?

Stap 5. Kijk of de ontwerper of het webdesignbedrijf op de hoogte is van de nieuwste trends in webmarketing. Nuttige, winstgevende websites trekken het juiste verkeer aan met zoekmachineoptimalisatie en bruikbaarheid en door gebruik te maken van web 2.0-strategieën zoals social media marketing. Effectieve websites houden serieus rekening met SEO en bruikbaarheid. Kijk of uw webdesigner op zijn minst een basiskennis van beide heeft. Om uw website succesvol te laten zijn, moet u een succesvolle internetmarketingcampagne kunnen implementeren.

Stap 6. Kijk naar de door de webdesigner of het webdesignbedrijf voorgestelde doorlooptijd. Komt het overeen met de planning van de plannen van uw bedrijf?

Stap 7. Onderzoek de servicevoorwaarden van de webdesigner of het webdesignbedrijf en het eigendom van de websitebestanden. Kijk of je akkoord gaat met de voorwaarden die de ontwerper stelt om met jou samen te werken. Zie ook de rechten over wie eigenaar is van de uiteindelijke output en welke maten. Als dit vanaf het begin niet duidelijk is, zal het je misschien verbazen dat het werk dat je hebt besteld niet van jou is en dat je misschien extra moet betalen om het te krijgen.

Stap 8. Bekijk wat de webdesigner te bieden heeft voor after-design services. Helpt de ontwerper bij het onderhouden van uw site of wordt van de ontwerper alleen het initiële ontwerp verwacht?

Stap 9. Praat met de ontwerper. Is hij/zij gemakkelijk om mee te communiceren? U moet gemakkelijk met uw webdesigner kunnen communiceren. U moet zich op uw gemak voelen bij het presenteren van problemen die u wilt oplossen. Uw webdesigner moet respectvol en snel zijn. Jullie moeten allebei een compromis kunnen sluiten over wat het beste werkt voor de kijkers, niet noodzakelijkerwijs je persoonlijke smaak.

Stap 10. Zoek naar eerdere, tevreden klanten. U kunt de website of blog van de ontwerper bekijken en zien of er getuigenissen van klanten zijn. Let op wat ze te zeggen hebben over de ontwerper. U kunt ook proberen ze te bellen (u kunt het telefoonnummer van de webdesigner vragen) en om opmerkingen vragen over het ontwerpproces en de uiteindelijke output.


Bron: Nicole McCullum

Geef een reactie