Laatste nieuws

Laat uw marketing activiteiten online groeien

Directe verkoop, multi-level marketing en netwerkmarketing zijn termen die worden gebruikt om een ​​dynamische industrie te beschrijven waarin veel ondernemende individuen een kans op zichzelf nemen om extra inkomsten te genereren door de producten en diensten van externe bedrijven te promoten. Een persoon begint vaak aan deze onderneming vanwege de belofte om een ​​steeds groter financieel rendement te behalen terwijl ze het bedrijf gedurende meerdere jaren blijven uitoefenen.

Ze worden vaak in de onderneming gebracht via een vriend die ze heeft aangemeld, via een persoon met wie ze hebben gesproken op een stand op een beurs, of via het product zelf waarvan ze hebben gehoord en dat ze wilden proberen; eerst als klant en daarna als verkoopfiliaal.

Het starten van zo’n bedrijf is onmiskenbaar hard werken, vooral in het begin wanneer je de kunst moet leren om één op één aan anderen te verkopen – van aangezicht tot aangezicht. Dit doen is voor velen een angstaanjagende zaak en vaak nadat je iets hebt gekocht en vooruit hebt betaald voor je “Starter Kit” van een soort en nadat je hebt geprobeerd je maandelijkse basisquotum te halen, zodat je voldoet aan de vereisten om elke maand betaald te worden (wat vaak betekent dat wanneer u begint dat u zelf aanzienlijke hoeveelheden van het product koopt om aan uw maandelijkse vereiste quota te voldoen – klinkt u bekend?), velen van u zullen het opgeven na enkele maanden van inspanning en het uitgeven van veel van uw persoonlijke geld.

Maar sommigen van jullie houden vol. Je zet door omdat je koppig bent en weigert te stoppen of het doel te belangrijk voor je is voor je toekomst. MLM’s dwingen u om meer face-to-face te verkopen dan online verkopen, omdat potentiële kopers uw passie voor het product van aangezicht tot aangezicht kunnen zien, wat uw kansen op het maken van de verkoop vergroot. Het bedrijf wil ook geen slechte naam voor zichzelf creëren door duizenden potentiële productmarketeers op het internet te hebben die tienduizenden mensen spammen om te proberen een verkoop te doen, omdat het gemakkelijker is om op deze manier contact op te nemen. , onpersoonlijk, dan het is om voor iemand te staan ​​en aan hen te verkopen – één op één – van aangezicht tot aangezicht. Ze zullen dus regelmatig een aantal zeer strikte regels invoeren over wat je wel en niet online kunt doen als je hun bedrijf vertegenwoordigt – en wie kan hen de schuld geven – het is hun merk dat je daar vertegenwoordigt.

Door online te verkopen, kunt u enkele van de angsten vermijden die gepaard gaan met “face-to-face verkopen”, het ongevraagd bellen van nieuwe prospects wordt een stuk minder stressvol, u kunt veel van wat u doet automatiseren, zodat het werk niet zo intensief is en tijdrovend, en u kunt uw bedrijf tegelijkertijd in vele landen laten exploderen zonder uw stoel thuis te verlaten.

De truc om dit te doen? Je moet groter worden dan het MLM/Network Marketing bedrijf waar je bij aangesloten bent. Mensen moeten naar u op zoek gaan omdat u een autoriteit bent met kennis van zaken in uw zakelijke niche, niet omdat ze weten dat u product XYZ promoot.

Zodra u zich online als autoriteit kunt vestigen, krijgt u volgers en evangelisten voor uw zaak. Aan deze volgers kunt u uw gelieerde producten verkopen – omdat u al op andere manieren een relatie met hen hebt opgebouwd. Je spamt ze niet, je leidt ze op en vervolgens bied je je producten aan aan je bestaande volgers om problemen op te lossen die je eerder met hen hebt ontdekt.

Er zijn veel dingen die u kunt doen om online een autoriteit te worden:

  • Bied advies via bloggen, YouTube-video’s, podcasts, enz.
  • Plaats opmerkingen op sociale mediasites zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Google+, enz.
  • Gastpost waar je kunt
  • Begin met het versturen van nieuwsbrieven en e-mails en bouw uw lijst met e-mailabonnees op.
  • Start een podcastserie, houd webinars, etc.

Word dus groter dan de producten die u promoot. Bouw een online volgersbestand op door een autoriteit te zijn in uw zakelijke niche en hen vervolgens te helpen met uw producten. U zult zien dat uw aangesloten bedrijf hierdoor snel en exponentieel groeit.


Bron: Dan Grijzenhout

Geef een reactie